Over mij

Mijn naam is Shirley van Unen.

Het creatief bezig zijn zat er bij mij al vroeg in en al snel kwam ik er achter dat mijn interesses zich steeds meer richtte op kleur en interieur.

Nu eenmaal een aantal jaar verder heb ik de opleiding tot interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam en de opleiding interieurstyliste (HBO) op de Akademie Vogue te Amsterdam afgerond en ben ik mijn eigen ontwerpstudio begonnen: Livv-int!

Op mijn website leer je mij steeds een beetje beter kennen. Je komt van alles te weten over mijn werkwijze, mijn diensten, mijn portfolio en hoe je contact met mij kunt opnemen. Mijn portfolio vul ik regelmatig aan, zodat deze up-to-date blijft, en ook ben ik te vinden op diverse social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest waar ik nieuwe projecten in uitlicht en inspirerende interieurblogs schrijf.

Wat ik zo leuk vindt aan mijn vak? Mensen inspireren met nieuwe, creatieve en kleurrijke ideeën. Jouw huis of werkplek moet ook echt voelen als jouw eigen plekje, waar jij je fijn voelt. Lukt het jou maar niet om die fijne sfeer te creeëren? Ik help je graag!

Werkwijze

Om een beter beeld te geven van wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen, kom ik graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.
Hierin bespreken we de werkwijze en alle interieurwensen. Naar aanleiding van ons gesprek maak ik een offerte waarin alle betreffende ruimtes en werkzaamheden gespecificeerd staan. Bij akkoord kan ik aan de slag!

Door middel van moodboards, tekeningen (plattegrond en mogelijk 3D) en kleur- en materiaalvoorstellen maak ik een totaalconcept en geef ik jou een goed beeld van jouw interieurwensen. Dit alles overhandig ik jou in een mooie A3 presentatiemap.

Wanneer aan alle aandachtspunten voldaan is en de plannen goed zijn doorgenomen, kan de uitvoering beginnen! Met het uitgewerkte concept kun je zelf aan de slag gaan. Natuurlijk help ik jou graag waar nodig. Dit kan zijn bij advies over meubels, verlichting en accessoires, maar ook bij diverse werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met mij op!